Píšu Ti

Píšu Ti

Anotace: ...

Na tenký papír píšu Ti
jak silnou láskou jsem k Tobě vzplál
o štěstí, které jsi mi dala
i které já ti dal

Na tenký papír se Ti vyznávám
přiznávám křehkost svou
v těch písmenech je ukryt ráj
a příběh o nás dvou

Vznáším se lehce nad zemí
před tvým smyslným oplocením
dokud si dopis nepřečteš
krásu jeho nedocením

Přelíznu nadvakrát obálku
a vložím jí do tvé něžné schránky
v uších mě polechtá šepot
a přijdou naše radovánky
Autor Human Shadow, 28.07.2010
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Lucucu, J's .., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně zamilovaně.. :)

28.07.2010 22:07:00 | J's ..

taky se ráda vznáším:o)

28.07.2010 21:33:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí