Mám o tebe strach

Mám o tebe strach

Anotace: :)

Rozprostírám city, až k Tobě srdce mé
útěkem z reality, ztrácím se v duši tvé
jak napojen na dráty, jak skolen bleskem tvým
roztrhán na mraky, úsměvem bezelstným.

Četnost tvých objetí a polibků neřesti
v srdci mám dojetí i kousky bolesti
nad moji hlavou, blesky si hrají
na lásku mravnou, v překrásném ráji.

Stejně jak před lety, stále jsi nádherná
běžím ti v ústrety, lásko má čarovná
a tak jak se milujem, v čase nám daném
pomalu proplujem, peklem i rájem.

Ty budeš tam a já zase tady
zítřek je klam, na uzdě zrady
vedou mě správně ,emoční opratě
mám pocit bázně, proč jenom proklatě?
Autor Ďábel sám, 29.07.2010
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Kubino 2, Niky88, Mbonita, Divoženka1, isisleo, WAYWARD, rezina, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrý.

13.04.2024 18:15:21 | mkinka

..emoce a bázeň?!
..proklatě :-).....a proč?!

29.07.2010 19:44:00 | isisleo

st

29.07.2010 19:05:00 | WAYWARD

Moc pěkné vyznání
ST

29.07.2010 18:25:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí