Lehce jen lehounce

Lehce jen lehounce

Anotace: :)

Lehce se dotknout duhové mlhy
lehce se dotknout tebe mé touhy
míjím svůj čas, co hrdě kráčí vpřed
stříbří můj vlas a chce všechno hned.

Lehce se dotknout nitek mého žití
lehce jen lehounce jak tajného kvítí
a sudí s úšklebkem nadzvedne obočí
a svět se zatemní a o kus se otočí.

Lehce jen lehounce vrátit chci čas
lehce jen pohladit tvou řadu řas
tváří se přitulit a cítit tvůj dech
tvůj ostych prolomit, rozehřát led.

Lehce jen lehounce světlo se smráká
lehce jen lehounce tak jak jde čas
do pevných sítí Ďábel nás láká
a moji touhu dávno už znáš.
Autor Ďábel sám, 29.07.2010
Přečteno 580x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Lucucu, Kubino 2, Niky88, nejsembásník, Divoženka1, stravla, isisleo, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

touhou se srdce rozechvívá,
ale ten ďábel furt se dívá...

29.07.2010 20:56:00 | nejsembásník

povedená
ST

29.07.2010 19:54:00 | stravla

..tváří se přitulit a cítit tvůj dech
tvůj ostych prolomit, rozehřát led...

...a od čeho jsi..Ďábel.. ;-)))

29.07.2010 19:50:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí