Opravdu nesnáším....

Opravdu nesnáším....

Anotace: -!-

Opravdu nesnáším, když říkáš, že miluješ
a pod stolem hladíš po noze jinou...

Opravdu nesnáším, když říkáš dobrou noc
a po chvíli odcházíš...

Opravdu nesnáším, když pospícháš
a vymlouváš se na práci...

Opravdu nesnáším tvoje oči,
kterým vždycky odpustím...

Opravdu nesnáším to tvoje modré z nebe,
právě mi dochází, že nesnáším tebe...
Autor Janica, 29.07.2010
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: Maro Deives, J's .., Niky88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konečně na konci prozření. patří mu to, když podvádí.

07.02.2011 22:55:00 | Maro Deives

Ano, mění to opravdu hodně...

29.07.2010 21:08:00 | Janica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí