Romeův dopis

Romeův dopis

Anotace: ...

Jsi má jediná růže,
Skýtající v mém srdci, lačnícím po lásce.

Jsi má jediná růže
A nemyslím to v nadsázce.

Jen ty jsi moje květina,
Jenž mé tělo popíná, jako jedovatý břečťan
A já chci býti otráven.
Autor Lucky.SD, 29.07.2010
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí