Má vzdálená

Má vzdálená

Anotace: Párkrát jsi tu byla, teď jsi však nadobro pryč...

Proč si stále myslím,
že za vším špatným v mém životě -
jsi ty?
Já přece dávno vím,
že žiješ jinde,
ničíš cizí životy.

Ale jsi jediná,
kterou jsem milovala.
Snad jen doufám,
že ani tobě nejsem vzdálená,
pro tvůj cit však mohu jen zoufat -
a věřit, že nebudeš -
stejně jak já, uspěchaná...
Autor Mania Dardeville, 30.07.2010
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí