Jsi štěstím, muškou...

Jsi štěstím, muškou...

Anotace: ...tou, co prý je ze zlata.

Jsi štěstím, muškou,
vlásky máš z pavučin,
žel já jsem pavoukem
a za sebe neručím,
jako bys mě neznala.
Jsi má sladká, nemalá
třešínka na dortu.

Jsi štěstím, muškou,
tou, co prý je ze zlata,
hlava se mi točí,
jak Země kulatá,
je nebo není to sen.
Vždyť hovoříme jen
morseovkou rtů.
Autor Dementaire, 01.08.2010
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí