Kdyby to nebylo reálné

Kdyby to nebylo reálné

Anotace: A kdyby to snad raději ani nebylo

Kdyby to bylo,
aspoň jak krásný sen.
Lépe by se mi teď žilo,
věděla bych, že přijde další den.

Měla bych na co vzpomínat,
trošku štěstí si hýčkat.
Mohla bych ruch světa nevnímat,
na další ránu s klidem vyčkat.

Kdyby to bylo,
aspoň jak noční můra.
Věděla bych, že někdy jsem se cítila,
jinak, než jako běžná stvůra...
Autor Mania Dardeville, 01.08.2010
Přečteno 297x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí