Jiskření

Jiskření

Anotace: a byla tak blízko...

V průvanu němých slov
rozevřel motýl touhy svá šarlatová křídla
a něha prostopášně sklouzla do konečků našich prstů,
aby na klaviatuře černobílého života rozehrála
jedinečnou ódu na radost a krásu tvého těla.

Asi takhle jsi to chtěla ?

Elektrizující výboje citů v zakázaných uličkách lásky
zažíhají červené lucerničky smyslnosti -
a letmá, až tiše chlácholivá slova boří realitu snů.

Jsem tady...

A vůně tvých tajemných zákoutí
zvolna prosakuje saténem noci pokušitelů,
aby mne jednou provždy uhranula.

Tak jsi to chtěla ?
Autor Ladaro, 02.08.2010
Přečteno 383x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, Mbonita, Květka Š., Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jak si to chtěl ty..?

02.08.2010 12:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí