Vzdálený polibek

Vzdálený polibek

Anotace: :)

S radostí sobě vlastní
můžu si klidně říct
náhle se můžu zasnít
v duchu Tě políbit.

Ač daleko jsi tisíc mil
můj polibek Ti doletí
všedi dnů snad na pár chvil
políbí Tě, odletí.

Jen pocit mého doteku
a vlhkost na Tvých rtech
nechá Tě chvíli v úleku
pak snad si vzpomeneš.

Jen závan mojí vůně
jen dotek vánku rtů
zas koukáš jako slůně
co našlo novou hru.

A tak tu tiše sedím
a myslím na Tebe
na oblaka hledím
a myslím na nebe.

Na všechno to krásné
co nám sebral čas
však vzpomínky jsou jasné
a pevné jako hráz.

A dokud tady budu
budu Tě milovat
děkovat osudu
a mít Tě stále rád.
Autor Ďábel sám, 02.08.2010
Přečteno 458x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Lucucu, isisleo, Mbonita, zelená víla, WAYWARD, ta.cupka., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je super.

13.04.2024 18:14:07 | mkinka

KRÁSNÝ.KRÁSNÝ,KRÁSNÝ,já chci aby to ke mě taky tak někdo cítil.

03.04.2011 16:45:00 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí