Nechci a boli to...

Nechci a boli to...

Anotace: ,,,

Snad láska moje,
stane se láskou naší..
Stejně bolí..
Bojím se, že ji už nic neuhasí...

Přijď, buď blízko mě,
nikdy neodejdi.
A protože mě tvář Tvá
neustále stínem svým provází, nevěřím,
že něco nás rozdělí.

Prosím neodejdi...
Autor Lucie Tee, 03.08.2010
Přečteno 432x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, malá slečna, Hazentla, Favi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí