Nikdo netuší

Nikdo netuší

Anotace: ..že by byla krize zažehnána?

Nikdo netuší
Jaký žal mám na srdci
Nikdo netuší
Jak slzy polykám
Nikdo netuší
Jak moc plakat chci
Nikdo netuší
Jak přetvářku skvěle ovládám
Nikdo netuší
Že za úsměvem skryt je pláč
Nikdo netuší
Že nejsem ta kterou se zdám
Nikdo netuší
Jak často noci probdím
Nikdo netuší
Jak pro něj pláču často
Nikdo netuší
Jak stesk mě zevnitř sžírá
Nikdo netuší
Co stalo se tehdy
Nikdo netuší
Co k němu mě váže silněji než lano
Nikdo netuší
Že za bezstarostnou náladou je smutek
Nikdo netuší
Že nikdo vůbec nic netuší
Autor Moniska, 03.08.2010
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, carodejka, Ejí, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně radosti přeji a co nejméně smutku.

04.08.2010 10:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí