..To Ty..!

..To Ty..!

Anotace: ..citový zkrat..

Všechno krásný jednou končí,
zbyly pouze vzpomínky,
myšlenky na Tebe v hlavě jančí,
slzy tvoří komínky.

Díky Tobě poznal jsem štěstí,
bolest, smutek, strach,
strach, že Tě ztratím,
že proměníš se v prach.

To tys mi dala chuť znovu žít,
netopit se v slzách,
otevřít oči a přestat pouze snít.

..nesnít, ale žít svůj sen..
Autor Tomi Paci, 03.08.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Ori Eremos, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, ale s Vámi se nemůžu rovnat..

04.08.2010 20:51:00 | Tomi Paci

Prostě pěkně jsi to tu rozbalil.

04.08.2010 20:46:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí