Neznám

Neznám

Anotace: Jsou otázky, co vám nedají spát...

Otázky často v hlavě mám,
Jenže odpovědi na ně neznám.
Nejsem totiž ten, kdo je může říct
A ten kdo může, mi je nechce dát.

Neznám, kolik času ti ještě dám.
Neznám, jestli šanci mi někdy dáš.
Zda mě někdy blíže poznáš,
Jestli můj a tvůj čas bude náš.

Jenže zatím jen v hlavě a na papíře se umím ptát.
A na to mi odpovědi nemůžeš nebo nechceš dát.
Možná se někdy zeptám osobně,
I když vůbec nevím, jak to dopadne.

Vzpomenout si na tebe denně nesčetněkrát,
Vybavit si všechny detaily, zlaté vlasy, andělský úsměv.
Skoro tě neznám, přesto dokáži říct:
Asi tě mám rád.

Vím, že tohle není normální,
Že tě pořád v hlavě mám.
Časem to snad přebolí a přestane,
Jenže zatím nejde, ne a ne.
Autor Petr Šajdar, 03.08.2010
Přečteno 429x
Tipy 8
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, carodejka, mexx, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tolik otázek a odpovědi ztratili provázek

06.08.2010 18:09:00 | mexx

mně taky nejde zapomenout...Pěkné dílko!

03.08.2010 22:52:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí