Touha

Touha

Anotace: Tuhle si spíš rapuju :)

Sedím sama v pokoji, už se blíží noc.
Přemýšlím tu o tobě, chtěla jsem fakt moc?
Toužila jsem po tobě, mýti tě u sebe.
Toužila jsem po tvém dechu, po tvé ruce nesmělé.

Ráda jsem tě poslouchala, když jsi na mě mluvil.
Sny si s tebou vykládala, ale něco nevím?
V čem je ona lepší? V tom že ti dala?
Jseš si ale jistej, že tě milovala?

Já pro tebe udělala první, poslední,
Tak proč musím rychle pryč,
Když odbije polední?

Uvědom si moje city, proč jsem ti nedala,
Čekala jsem jen na chvíli, kdy nebudu vymletá.
Chtěla jsem si totiž užít každou minutu,
Abys věděl, jak ti bude, až tu nebudu.

Tak v čem je ona lepší, že by byla hezčí?
Možná že je hubenější, ale není zdejší!

No tak v čem je lepší, pravdu mi řekni,
Hlavně ke mně nechoď a neříkej, klekni.
Kdo si počká, ten se dočká, a víc si to užije,
Je velice časté, že ze školy se ulije.

Tak v čem je lepší, v čem je hezčí, já už to nezvládám,
Pochop jenom jediné, jak teď vlastně vypadám?
Kvůli tobě hulim, kvůli tobě piju,
Když mi přijde esemeska, nejsem vůbec v klidu.

Ty mi pošleš zprávu, já už k tobě běžím,
Mé myšlenky promítají, jak u tebe ležím.
Ale s tím je konec, já už stávkuju,
Lituji jen jediného, že tě miluju.

Tak v čem je lepší, tak v čem je hezčí?
Ona je snad hbitější, nebo je snad milejší?
Jseš si ale jistej, že ti bude stačit, až tady nebudu?
Že ti bude stačit, až nadobro odejdu?

Že si najdeš jinou? Co mě je do toho,
Klidně si sbal nej kmošku, já nebudu u toho.
Já se budu jenom z dálky tiše posmívat,
Až u tvého vyprávění bude usínat.

Tak v čem je lepší, snad je hezčí? Mě už je to jedno,
Mě už na tom nesejde, sere mě jen jedno.
Nikdy asi nezjistíš, co jsem smýšlela.
Nikdy asi nezjistíš, co jsem cítila

ZBOHEM…
Autor Mis.hul.e, 04.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí