Do víček

Do víček

Anotace: ...

Stočeni v klubíčku, potichu chrní
otisky rtů až do srdce brní
kůže se s kůží dosyta dotýká
a ten čas, ksakru, utíká

Nohy se pletou až do konečků
svižný byl pohyb rukou ke stolečku
lampička dala už dnes dobrou noc
jen Amor rychle, letí na pomoc

Vůně se line pokojem směle
jezinky lezou zpříma do postele
do víček pohádka melancholicky
usedá s noblesou, tak jako vždycky

Láska je cítit znatelně více
sundány dávno, jsou všechny střevíce
nechejme oba v poklidu hrát
na svoje city, ať je to znát
Autor Estan, 06.08.2010
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: Richard Ježek, ziriant, CULIKATÁ, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda popravdě rýmy nic moc, ale jinak z hlediska básnického i lidského dokonalost okamžiku sama.

08.08.2010 20:54:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí