Obejmout

Obejmout

Anotace: možná z lásky, možná pro nějakou určitou a možná jen pro tu, co teprve na mě někde čeká

Sbírka: Jen pro ni

V jejím úsměvu chtěl bych žít.
Sklenku vína s ní do dna pít.
Nahou krásu vidím tu.
Kapku rosy na jejím rtu.

Sluneční svit prozáří její vlas světlý.
Tohle vyznání jsme již někde četli.
Zrnko písku protíná budoucí čas.
Mým srdcem postupně proniká její hlas.

Jeskyní protéká řeka slz.
Chtěl bych myšlenky vidět skrz.
Krajinou prostupuje temný stín.
Už je pryč! Vždyť jen bdím.

Jak jen jí mám tuhle tu zprávu říct?
Jak jen svůj ostych ve svém nitru pokořit?
Letní noc nechává hvězdy ve tmě žhnout.
Chtěl bych jí aspoň jednou obejmout.
Autor Richard Ježek, 06.08.2010
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: Makula, CULIKATÁ, Estan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí