Nepovedená?

Nepovedená?

Anotace: Láska z pohledu mého..

Trápit se už dále nehodlám,
k novému životu já se odhodlám.
Sžírat se myšlenkami na Tebe?
ne díky, projednou začnu myslet na sebe.

Uložený smsky od Tebe mám,
smažu je, do pomyslného koše já je dám!

píseň, co jsem pro Tebe složil,
báseň, do niž jsem kus sebe vložil,
chvíle, co s Tebou jsem prožil,
zapomenu a začnu znovu..

Jediný uspokojení dávájí mi rýmy,
vyjádřit pocity, zahnat ty splíny,
napsat vše, co jak citím,
život je svině a tak to já vidím..

Hlupák jest ten, kdož tvrdí, že láska krásná je,
láska je parádní svině a tak to vždycky zůstane..
Autor Tomi Paci, 07.08.2010
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: Ori Eremos, Jiná, ta.cupka., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tvrdá realita... , ale moc hezká báseň.V.

12.08.2010 00:08:00 | Véronique

Jak kdy.Já myslím,že když je láska z obou stran,tak je moc krásná.Pravdou je,že je jí mezi lidmi pomálu.

07.08.2010 14:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí