Odejít??

Odejít??

Anotace: ...opustila jsi ho málem...

Tvoje srdce puká žalem,
opustila jsi ho málem...
Teď tu sedíš v čtyřech stěnách,
marně toužíš po svých změnách...
Nechceš být jen otrokyní,
v jeho bytě, v jeho síni...
Nevíš zda máš odejít,
zamknout klíčem, vrátit byt??
Pro něho jsi jenom žena,
žádnou cenou neceněná...
Ronit slzy můžeš jen
nebo si říct čert to vem...
Autor Izza, 07.08.2010
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: Šerák, Gabrielle, Skywalker, carodejka, Snící čarodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čert ho vem, nebyl tě hoden, posílám pohlazení.

10.08.2010 02:27:00 | carodejka

pěkné :-)

08.08.2010 10:07:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí