Sejde z očí, sejde z mysli- nesmysly?

Sejde z očí, sejde z mysli- nesmysly?

Anotace: ...

Jako mý slzy v tom pajzlu,
jsme my dva teď pěkně v hajzlu.
Tajemný kruhy kolem nás se točí,
říká se, že sejde z očí,
sejde z mysli-
mý další nesmysly.

Kapky z očí v Omeze,
kdo mě odtud odveze?
Kdo zachrání mě,
když ztrácím síly?
Ujdem vůbec další míly?
Spolu?
Autor Mak, 07.08.2010
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, Someday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí