Těžká chvíle pesimistky

Těžká chvíle pesimistky

Anotace: ...Moje těžká chvíle...těžká chvíle pesimistky... nebo jak on říká- krále pesimistů...

Sedím teď sama v pokoji,
srdce moje už tolik nebolí.
Alespoň napovrch může se zdát.
Řekněte, kde najít sílu se smát.
Pro pesimistu těžká chvíle,
marná je dlouholetá píle.
Anna Karenina-
má nová tichá společnice.
Snad nikdy ne vinna,
tak jako ta slunečnice-
a stejně jako Gogh-
věřím, stále věřím,
že někde více světla bývá
a vím, že den po dni
čas ubývá.
Nám.
Autor Mak, 07.08.2010
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí