No Name

No Name

Anotace: Tahle vznikla , kdyz jsem vecer nemohla spat ;)

Už chci zase v očích plameny a záře,
už chci opět hladit tvé hebké tváře.
Chci rozklepaná kolena, jen ať srdce buší,
chci abys mě objal a usmál se, jak ti sluší.
Chtěla bych abys kousal,líbal pusu mou
a nenechal se zastrašit tou dálkou, tou černou tmou.
Proč mi teď nehladíš bříško a nepoutáš si mě k sobě lasy?
Proč teď nejsme spolu? Proč nevískáš mé dlouhé vlasy?
Autor Sasori746, 08.08.2010
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Someday, CULIKATÁ, Gogsa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí