Na pouti

Na pouti

Anotace: ...

Z výkladní skříně si vybral srdce
malé omotané mašlí s nápisem.."Katce"
Ve zlatém celofánu na věčnou památku
vůně marcipánu zbyla jen v pozlátku...

Kdo ochutná nikdy neprohloupí
vyzývá stará dáma na Anneské pouti
Přistup blíže mladý pane
dotkni se srdce a vše k nohám Ti padne...

Z ruky číst Ti nikdy nebudu
ona ví,že ležíš ji v osudu
Táhla kartu, srdce červené
tvé jméno neřekla,jen odešla


s úsměvem...
Autor Kett, 09.08.2010
Přečteno 337x
Tipy 22
Poslední tipující: Linzerka, mida, vodnař, sobý hnusec, bobi bobie, P.Z., Psavec, Bíša, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná :-)

10.08.2010 13:33:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí