Opravdovým smíchem

Opravdovým smíchem

Anotace: rok po něčím boku a ztratíte iluze. dříve či později

Zapletena do Tvých úsměvů,
do copánku a proužku rosy.
Po ránu studíš jak mramor.
Tak si říkám, kde jsou ty dny?
Tančil jsi pod duhou
a já se smála,
víš, opravdovým smíchem,
že hledáš poklad.

Slyšíš za tím to
nynější
ironický
uchechtnutí?
Autor Petite Francaise, 09.08.2010
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí