Nemilovaná

Nemilovaná

Anotace: ...

Milujeme toho,
kdo nás nechce.
Proč je to tak?
Život nemusí být nespravedlivý přece.

Miluje nás ten,
ke komu nic necítíme.
V tento okamžik
zašedlou tvář v zrdcadle svou vidíme.

Není snadné žít bez něj
a žít s někým jiným.
Srdce mé ví co chce,
a tomu pevně věřím.

Nebudu už šťastná
a nebudu se smát.
Budu žít s tím jiným
a o tom, že ho miluji mu budu navždy lhát.
Autor Andvejka, 10.08.2010
Přečteno 259x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí