Omluva

Omluva

Anotace: Se slzami v očích se špatně píše..

Za svoji nedůvěru k Tobě
choval jsem se vážně hloupě,
Za svoji podezřívavost,
vím, měla jsi toho dost..

Za svoje city, chci se Ti omluvit,
jen škoda, že už se mnou nechceš promluvit..

Avšak všechny mé činy, měly svůj důvod,
miloval jsem Tě víc,než ten můj život..

Bez Tebe fantasie dochází,
nejde psát, myslet, vůbec nic,
k nikomu jsem nikdy necítil víc,
lásku k Tobě nenávist provází.

zapomenout na Tebe,
kéž by to tak šlo,
nenávidím sebe,
udělal jsem ze sebe ztělesněný zlo.
Autor Tomi Paci, 10.08.2010
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89, CULIKATÁ, Ori Eremos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí