Jsem otazníkem

Jsem otazníkem

Anotace: jen tak napsáno

Sbírka: Bolesti a strasti

Jsem otazníkem tvé lásky,
který končí v oznámení.
Mám na čele z toho vrásky,
kde končí mé vnímání.

Modré nebe v plamenech
mám všude kolem sebe.
Sílu v mých ramenech
teď vkládám do tebe.

Nosím na nich celý svět,
kde světlo nedosvítí.
Použil jsem jen pár vět,
které nikam nepoletí.

Místo kde končí začátek,
vidím každý den.
Teď pár malých zvířátek
byl pouze jen můj sen.

Slova, která vyslovím
končí v nedohlednu.
Konec všeho zavelím.
Snad se nerozpadnu.
Autor Richard Ježek, 10.08.2010
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí