Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: tak trochu báseň na rozloučenou...rozhodně rozchodná,ale přesto milá a souhrnná:-)

1)Slova díky,slova chvály,
Pro anděly co při nás stály,
Když jsme mohli padat dolů,
Přesto stoupali nahoru.

2)Zdá se mi to jako věky,
Když balili jsme se do deky,
Milovali za svítání,
Nešetřili na líbání

3)Tolik vášně tolik citu,
Sladké básně blahobytu,
Ted tu zbyly jenom slzy,
Přesto je to trochu brzy.

3)Romantická něžná slova,
Slýchali jsme zas a znova,
Na oplátku z našich úst,
Rychle nastal lásky půst.

5)To co vidíš možná zdá se,
A Podobá se čiré lásce,
Třeba slyšíš píseň sladkou,
Melodii nad pohádkou.

6)Všechno zdá se růžově bílé,
A tak radši sundej brýle,
Počkej rok pak zhodnoť scénu,
Dřív to věř mi nemá cenu.
Autor Migel, 11.08.2010
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí