Blahem vrním

Blahem vrním

Anotace: ...

S hlavou na polštáři
A rozespalým úsměvem,
Pohladil mne po tváři.

Jak jááá vrněla blahem.

Letmý dotyk našich rtů,
Uprostřed noci.
Výbuch touhy dvou různých světů.

Jak jááá vrněla blahem.

Něžné polibky a milování,
Nekonečná souhra našich těl.
Miluje mne? Nemám zdání.

A i přesto nejsem šťastná.
Autor teniska, 11.08.2010
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí