Oáza v poušti

Oáza v poušti

Anotace: rozhodnutí...

Vítr rozfoukal dlaně
na rozevřené prsty se lepí písek
a západ slunce jen podněcuje
zaschlou krev s prachem za nehty

Bledé rty popraskané vedrem
v očích se matně odráží mraky na nebi
v řasách slepenice slz a pouště
vlasy ležící volně po zemi

Mezi dunami písku
v rozpálené výhni malých zrníček
snažím se uchopit tlukot srdce
než mezi prsty proteče

Rudé rty, oči bouřkové
oáza v podobě Tvého objetí
mé seschlé prsty s Tvými vlasy spletené
neseš nás k divokému pobřeží

Osvěžující voda v podobě polibků
nová kůže - z mrtvé živá
na důkaz Tvých doteků
Z pouště prales tvoříš
pln voňavých orchideí
já vybrala si
chcí pít z Tvých podaných dlaní
Autor Ishtar, 13.08.2010
Přečteno 459x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Stavitel mostu přes Rubikon, Bíša, Lucy, Lota, carodejka, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera. Umíš to krásně popsat- tak, že si to člověk dokáže představit a žít to taky

10.09.2010 19:13:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

Vyrostla jsi do krásy holčičko.

21.08.2010 23:46:00 | Lota

dýchlo na mě vlhko a ta opojná vůně v příšeří

14.08.2010 19:24:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí