Odpouštím

Odpouštím

Anotace: Pro Pepču..

Vzpomínky ač bolí,
ač hřejí.
Ač brečím,
či se usmívám.
Jsi v nich a budeš stále.
Často na Tě myslívám
a čas bez Tebe plyne dále.

Bolí to
a hřeje.
Byl už i první Máj
a bílé závěje.
Bez Tebe..

Měli jsme lásku,
ta však už není.
Co zbylo nám,
je odpuštění.
Já odpouštím Ti,
a prosím za odpuštění Tvé.

Odpusť mé chyby,
podíl na tom, že co bylo už není.
Já odpustím Ti sliby,
že vše se mi splní.

Přeji Ti milovat
a milován býti.
Utřít slzy, co po nás zbyly.
Chyby snad nás již poučily.

Přeji Ti jen šťastný být,
milovat a snít.
Ruku v ruce s novou láskou jít.

Odpustme si a jďeme dál,
s tím co osud nám už přichystal.
Každý zvlášť,
leč v srdci mém máš svou část.

Nechci aby zůstalo nevyřčeno,
co mé srdce si přeje.
Odpuštění, lásku a štěstí pro Tebe.

Odpust mi prosím, já už Tobě odpustila..
Ať můžeme jít dál,
bez výčitek a zlé minulosti.
I když každý sám,
tak s pocitem odpuštění..
Autor Piitulka, 13.08.2010
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí