+++

+++

Anotace: Už sem dopil...

Piji vlahý pramen čisté nátury
až z toho tajím dech,
šumí jako širé moře z lastury
její rozkošný vzdech.

Mluví-li,mává rukama jak křídly včelka,
letá denně na můj květ,
bílá hruď jí čouhá z poza tílka,
má sladkých osmnáct let!

Myslím že se netočí hlava z horka
mě přímo pod sluncem
ale červená beruška po tváři souká
pusu na ret s ruměncem

a tu mám potřebu si s ní povídat,
ruka ruku hladí
a neustálá chuť celou jí zulíbat
mě k něžnostem svádí...

Je roztomilá stejně jako batolátko
bez zoubků se smějící,
vlivná jak v ruce mistrovo trsátko
na kytaru hrající.

Má ostré drápky a kouše jako kočka,
říká že sem zvrhlej,
ne ne,nejsem, mé srdce rádo počká.
Na! Tu máš.chytej...
Autor Secret, 13.08.2010
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Lovecká, malá slečna, CULIKATÁ, WAYWARD, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí