kam ?

kam ?

Anotace: Nerudovo "kam s ním?"

Zas luna píše
po nebi tiše
malinkou básničku
o Tvém srdíčku
jak si mi ho dala
a moje sis vzala
Tvé držím teď v dlani
i já se dal do psaní

Tvé srdce v dlani mám
kam ho jenom dám ?
kam ukrýt tu krásu
vzácnou, před zubem času
abych i jindy rád se díval
abych i jindy o Tobě sníval

jsi krásná a veselá
připomínáš anděla

kam jen Tvé srdce shovat
kam a vždy si pamatovat
kde Tvůj dárek leží
- leží !? - NE to stěží
kde je Tvůj dárek vystavený
- a léty prachem zanesený?
měl by být u mě - teda
ukrýt Tvé srdce to je věda
dám si ho na krk - COŽE??
lásku mít na krku - bože!!
dám si ho tam co moje bylo
vždyť nějaké místo zbylo
když jsem Ti své daroval
VIDA a já se strachoval
že nebudu si vědět rady
s láskou a přijdu o nápady :)
Autor mida, 13.08.2010
Přečteno 327x
Tipy 18
Poslední tipující: Niky88, hašlerka, Vanilková Ninja, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š., malá slečna, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je perla,vážně!Překrásně napsané Mido.Líbí se mi ta pasáž o tom,jak dáváš její srdce tam co bývalo tvoje,to je super .-)

14.08.2010 20:12:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí