Krásná vzpomínka..

Krásná vzpomínka..

Anotace: Když jsem se včera loučila s člověkem, který mi je moc blízký jeho poslední slova byla: "mějte se krásně a skládejte básně".. jeho slova jsme vzaly vážně a spolu s "Dragoniana" složily báseň, která má vystihovat co se stalo letošní léto..

Vzpomínám na to osudné léto,
zdá se to jako včera.
Nechtěla jsem, však stalo se to,
vše s vůní onoho večera.

Ten jeden pohled osudný,
stal se mou noční můrou.
Uplynulo už mnoho dní,
však ani dnes není to za mnou.

Ve snech stále jen vzpomínám,
na noční objetí v tanci.
I když Tě plné srdce mám,
Ty nedal jsi mi šanci.

Při Tvém pohledu se vznáším od země,
jsem blíž pocitu naprosté beztíže.
Ten pocit opustit nechce mě,
však přináší mi s sebou jen potíže.

Onen pocit však tak vzácný je mi,
že opouštět ho je jak hřích.
Nechci stále myslet, že stýská se mi,
však jsi stále ve snech mých.

Jsi jako zloděj co o klid mě okrádá,
o poslední naději mě připraví.
Jako ďábel co pod kotel mi přikládá,
pak vzápětí jsi anděl, co všechno napraví.

Jak však poznat tvou pravou tvář,
zdá se, že stávám se tvou loutkou.
V mysli mé nosíš svatozář,
v mysli mé, osleplé láskou.

A já slepá jak ta láska,
čekám jen na další pohled tvůj.
Mé srdce svírá pevná páska,
nechci znát další osud svůj.

Stále však žiji v naději,
že naše srdce se střetnou.
Když ne, tak jdi v pokoji,
a buď jen vzpomínkou krásnou..
Autor Sarinka318, 14.08.2010
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí