Okamžik hrdobců

Okamžik hrdobců

Anotace: úmyslná gramatika

Jednoho letního večera,
V plném květu jsi stála,
Měla jsi to, co nikterá,
Obyčejně úžasná, stálá

Stáli jsme, oči se tiskly,
Stáli jsme, srdce tryskala,
Stáli jsme, ruce se líbaly,
Stále vidím jak těla chtěla

Vzácně voňavá jak okvětí,
Mám to lásko ještě na jazyku,
Já, ty… čas nás věčně slepil,
První dotek poslepu, po zvyku

Léta marnil čas hledáním,
Létat chtěl když našla ses mi,
Světla podalas mým dlaním,
Svět lehl si s mořmi, lesmi

Jen tehdy, tam, jen s tebou,
Hrouda dvou lásky hrdobců,
Součásti bouře, hlazeni tmou,
Jeden okamžik, a zbytek snům.
Autor Mladý pán P., 16.08.2010
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, labuť, Jiná, J sh' T r' k, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí