Zašeptej

Zašeptej

Anotace: ...šeptavý sonet...spíš než o lásce, je to o mém přání...

Zašeptej do tmy slůvka něžná
Zašeptej,že máš mě rád
Zašeptej,že já jsem Tvá kněžna
Zašeptej,že jsem jediná

Zašeptej,že toužíš po mých dlaních
Zašeptej,že potřebuješ mé rty
Zašeptej,že sníš jen a jen o nich
Zašeptej,že jsme jen já a Ty

Zašeptej všecka ta slova
Zašeptej, že mám nejhezčí oči
Zašeptej a lži mi zas a znova

Zašeptej a dělej,že věříš tomu sám
Zašeptej,že beze mne Tvůj svět skončí
Zašeptej : Lásko,kde Tě mám...

=======================================
Já z velké dálky odpověď zašeptám......
Autor kuskus pruhovaná, 18.08.2010
Přečteno 416x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, Niky88, Mbonita, Kubino 2, harmony, CULIKATÁ, malá slečna, Jiná, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zašeptej,že toužíš po mých dlaních
Zašeptej,že potřebuješ mé rty
Zašeptej,že sníš jen a jen o nich
Zašeptej,že jsme jen já a Ty

st**/*

18.08.2010 23:31:00 | ROMAN LOHNERT

Tak a počkej,co se teď najde šeptalů:)).

18.08.2010 18:26:00 | CULIKATÁ

pěkné šeptavé přání..

18.08.2010 14:06:00 | J's ..

šeptej dál přání do větru,
ten, komu patří, si je chytí,
až oblékne se do svetru,
najde si okno, kde se svítí...

18.08.2010 13:19:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí