JSI III.

JSI III.

Jsi přístav, kde nemohu kotvit svou lodí
Jsi droga, co mému zdraví škodí
Jsi doplněk, který se ke mně hodí

Jsi ten, co mě k šílenství dohání
Jsi osudem mého poznání
Jsi samota, co hrůzu mi nahání

/Kéž naší lásce nic nebrání/

Jsi úsměv, který mi tolik sluší
Jsi zázrak, který mé slzy suší
Jsi impuls, kterým mé srdce buší

Jsi barevnost duhy a průhlednost skla
Jsi pochodeň mé lásky, která nikdy nezhasla
Jsi svůj přístupový kód bez hesla

/Chtěla bych být Tvá nevěsta/

Jsi magnet, který mě přitahuje
Jsi plný bohatství, které mě oslňuje
Jsi mou inspirací, která mě inovuje

Jsi moje bitva, která se nevzdává
Jsi nerozluštitelná záhada
Jsi má momentální nálada

Nevím, co se to se mnou děje
jsi vším, co mi bere možnost žít
teď už bych tu neměla být
ty mě však nutíš zůstat
a bez přestání doufat
v nesmrtelnost mé naděje =‘(
Autor dream in emptiness, 20.08.2010
Přečteno 574x
Tipy 21
Poslední tipující: JohnyD., ilona, Tomikk, Psavec, Jiná, Petbab, malá slečna, CULIKATÁ, labuť, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná těžko.. ='(

20.08.2010 18:11:00 | dream in emptiness

Já vím,co se to děje
je Tvá cesta do naděje
láska,která objímá a hřeje-duševní,krásná zamilovanost:))

20.08.2010 09:21:00 | CULIKATÁ

jsou naším životem i smrtí,
cítíme v břiše zvláštní pnutí,
tajemná síla nás stále nutí
přestat se bránit podlehnutí...

20.08.2010 08:30:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí