Zlej nebo sobeckej

Zlej nebo sobeckej

Anotace: ..moje reakce na několikero událostí předchozích dní, některý lidi by chtělo pořádně proplesknout, ne-li i nějakou hnátu zpřerážet...psaný v menším afektu...

V jejích modrých očích
byla vidět beznaděj
ty oči chtěly vidět,
že nemůže být zlej.

A její mysl zmatená
svádí bitvu s citem,
srdcem samou láskou
a nadějí zpitém.

Proč jen on - ač slíbil,
není tím, čím by měl být.
Proč již jiné to samé vštípil,
v jejíchž očích za pár dní
bude vidět beznaděj?
Kdoví, jestli není zlej..
Autor Alfie, 22.08.2010
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Ejí, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí