Beze slova

Beze slova

Anotace: o Dívc,která hluboce milovala

Úzkost, strach a samota,
k čemu je tvá ochota?
Nechám tě už navždy být,
a budeš ode mě mít klid.

Vracím se stále k tobě
avšak uzavírám se v sobě
Budeš mě muset pochopit
A já se pokosím vzchopit

Skláním se k tobě k polibku
a v tvých očích vidím jiskřičku,
Že by se něco změnilo?
a tvé srdce zase vzplanulo?

Tvé vlasy jsou strašně hebké
Já políbím tě na rty vlhké
na posteli ležíš vedle mě
do ucha mi šeptáš slova jemně...

II.
Další den sedíš mi na klíně
tvá slova zní tak vlídně
navždy budeš už jen moje
a já zase budu jen a jen tvoje

Jsi ke mě upřímná a to mě těší
každou noc opouštím tě stěží
tvé srdce věrně doufá
že noc bude zase dlouhá

Polibek sem, polibek tam
jsem ráda že tě tu mám
mé ruce bloudí po tvém těle
Svou krásu odhaluješ směle

Proč zdá se mi to jako sen?
Já líbám tě snad každý den.
Ráda se mi oddáváš
a na mé hrudi spáváš

III.
Den co den mi spíš na hrudi
není dom co ostatní neprudí
odsuzují naši lásku
proč bych měla opustit tuhle krásku?

Miluju tě a ty t víš
o naší lásce tiše sníš
Baví mě tě tiše hlídat
zbožňuji když tě můžu svlékat

Polibkami tě zasypávám
a do říše snů tě dostávám
Jsi tak ráda se mnou
Tiché vzlyky se ozývají tmou

Je čas a musím jít
můžeš zase klidně snít
Další den se zase vrátím
Další noc s tebou strávím
Autor Arsinka, 23.08.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej mladá poetičko, hezké.

29.08.2010 18:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí