když

když

Anotace: ... láska začíná ...

.
rozedníváš

a

jako včera
prsty se mi
rozbolely

když popelem
z knotů svíček
děkuju ti

čárkou tečkou

za polibky
podepsané
morseovky

máš ji všude
a já hledám
jen náznaky

v dotaznících

přijdeš taky ... ?
.
Autor a_tao, 24.08.2010
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Lota, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, danav
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí