Dark..

Dark..

Anotace: .. rose

Z temnej hmoty Ti ružu
dávam, vraj nevidíš ju
máš už v náramku žužu
kvet, nechceš ďalší bijou

odmietnutý dar nechám
stratiť sa vo vesmíre
tam k takýmto potechám
nájde sa telo číre

fimo prívesky nos Ty
pozemšťanka, na rukách
- z neviditeľnej hmoty
šperk? svet od smiechu puká!

odstredivých síl víry
vymrštia ju čím ďalej
v temne nech farbou hýri
vo vákuu vonia.. ale

nie všetko, čo nevidíš
reálne nie je, - omyl
zo snov ju neodstredíš
spi s ňou.. (tŕň som nezlomil)
Autor Petbab, 24.08.2010
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Mbonita, labuť, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí