Silnější než my...

Silnější než my...

Anotace: ...

Není to tak lehký,
jak si myslíš…
Přemýšlet o tobě,
celý ty dny.

Kde seš?

Jak se máš?

Co děláš?

A zatímco se takhle užírám,
plyne mi život.

A bojím se,
jestli ty díry kterejma utíká,
půjde ještě zacelit…

Protože jinak,
to fakt nemá cenu.
Autor Manstein, 26.08.2010
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: DIDADA, Lamorte, W.O.K.O., Aurelius, ilona, CULIKATÁ, Gabrielle, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí