Oči jako dva trezory

Oči jako dva trezory

Anotace: Tajné vyznání určené konkrétnímu jedinci...

Sbírka: Zevnitř...

Tvé oči jsou studené,
skrývají něco v tobě,
jak k tomu mám proniknout,
zvlášť v týhle krutý době?
Jako dva silné trezory
je sklíčka tvých brýlí chrání,
tak pusť mě k sobě trochu blíž,
já nejsem jen na líbání...
Autor darklady85, 28.08.2010
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, slnečnica, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí