Okamžik

Okamžik

Anotace: Tak něco

Dívám se na měsíc a na nebe,
myslím v tu chvíli jen na Tebe,
na malý okamžik se Tě dotknout,
prsty a dlaněmi obejmout.

Tmavá noc, obloha jasná,
chci políbit Tvá ústa krásná,
zadívat se do očí Tvých,
velikých, něžných, kouzelných.

Jak malé, světlé hvězdy zářící,
smět tak pohladit Tě po líci,
do Tvého ouška lásko pošeptat,
miluji Tě, mám Tě rád.
Autor Sark, 11.11.2004
Přečteno 1315x
Tipy 1
Poslední tipující: Sark
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí