Kolotoč života

Kolotoč života

Anotace: Radost i zklamání

Kolotoč života
Bojím Se zavřít oči
Bojím se zhasnout světlo
Kolotoč se pořád točí
Od té doby co tě auto smetlo

Kolotoč se točit nepřestane
Chci vidět, jak tvé tělo zase vstane
Smůla jsi už tak daleko
Chci cítit tvé srdíčko

Proč jsi mi tak rychle utekla
Myslíš, že je to řešení?
V mém srdci svíčka zhasla
Budu se muset vrátit jen ke snění.
Autor Arsinka, 01.09.2010
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí