Diagnóza Cell-Beta 1 - Láska

Diagnóza Cell-Beta 1 - Láska

Anotace: Pro jednou pokus o něco netradičního, zakomponování cyber a futuristkých prvků do popisu něčeho tak abstraktního jako je láska

Společný vzdech, zvuk, a boj
pro jedno místo na světě
V inhumání odvetě
Vím, že mi ho zkusí vzít
Nehledě na...

V nekončícím kruhu všedního bytí
Obestřen bezpečím, alternativní realitou
Vražte si standarty -> kam slunce nesvítí
Vysním si svůj svět, jenž pro mě je banalitou

Jde jim jen o sebe, je jedno, co řeknou
slíbí ti planetu, pak vesmír si vezmou
zlomí tě, nechají tvé vize zhasnout
Je čas jít: nechat interní svět vzplanout

Vítej ve světě, kde vzduch co dýchám je můj
nic nemůže mě přemoct, vorteX stůj co stůj
Být kdokoliv, dělat cokoliv, blokace jsou iluzí
čas jde dělit nulou, smrt je jízda limuzí (nou)

Explanace důvodů, či chápání rytmů
vůbec není třeba, jen množina pojmů
Je bezpečné zkoušet, ne nezbytné chápat
amfetamin s dopaminem touží se vdávat

Vstup do mého světa, kde vzduch k dýchání je můj
Nic nemůže mě přemoct, snaž se stůj co stůj
Buď kdokoliv, dělej cokoliv, blokace jsou snem
čas jde dělit nulou, smrt je jasným dnem

Staň se syntetickou extází
Sexuálním opojením, či jinou směšnou frází
Symbiotickou koeXistencí, nezbytnou či nudnou
Tvá přítomnost nutí i !ohnivou! slinu plyvnou(t)

Ovládni nejjemnější z emocí
zbav mě nejzákladnějších potřeb
staň se nevyléčitelnou nemocí
Zde proti mě nemůžeš uspět

Tak, a co?. – máme další den
Chystáš se vzít mě sobě samému?
Elektrizující přitažlivostí a spalující touhou, feminální ionte
Nejsem schopen si vzpomenout, jaké je žít bez tebe, symbionte

Chtěl bych jít, však musím zůstat
Vím, že zůstaneš se mnou
Potřebuju tě, jako ty mě, mezi sebou prorůstat
Končí všechna krása
když z tebe je má spása
Kdyź líbám svého nepřítele
Jenž ve mě má spasitele

*Nesmazatelná – Nepostradatelná*
*Nevystopovatelná - Nepojmenovatelná*

Kéž bych tě nepotřeboval
A nepotřebovalas ty mě
-----já tebe-----
A nepotřebovalas ty mě

Protože rize nenávidím tě
Za odměnu nenávidíš mě
Ale potřebuju tě
....a ty potřebuješ mě
Autor Petr Miroš, 02.09.2010
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí