Proč?

Proč?

Anotace: ---

Proč já tam, Bože, šipky hrál?
To osud mě tam dokopal?
Odpověz mi na ta slova,
chci ji vidět zas a znova.

Budu plakat, křičet, řvát?
Nebo mi chce lásku dát?
Jen hříšníci jdou ke zpovědi,
prosím, Bože, odpověz mi.

Bude, ona, kouzlem spásy?
Chtěl bych hladit její vlasy...
Chtěl bych líbat její tvář,
snad odvést si ji před oltář.

Já vím, Bože, jsou to sny,
já nevydržím to ty dny.
Bojím se ji znovu vidět,
bojím, že se budu stydět.

Bože, kdo mi odpoví?
Odmítne mě? Kdo to ví?
Líbím se jí, je to cit?
Lásku chci zas jednou mít.

Jsem jak granát před výbuchem,
slepá láska letí vzduchem..
Doufám, že k ní doletí,
chtěl bych ji mít v objetí.

Bože, žádám Tvoje rady,
To Ty jsi nás svedl dohromady?
Autor DagDag, 02.09.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamilování není na povel... city jsou někdy příliš křehké, všecko má svůj čas... jako podzimní víno.

02.09.2010 18:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí