Jsme si souzeni

Jsme si souzeni

Anotace: ...

Spolu s tím dýmem
mi unikáš z hlavy
jsem Amora synem
pro tebe ten pravý
a když na mě myslíš
chvěje se ti zdraví
když pomyslíš
na ty mé SMS zprávy
že schází mi úsměv
roztomilé dámy
ta slečinka
která se každou noc zdá mi
vzpomeň
na ty naše společné plány
však teď jsme tu sami
a samota s námi
Autor Manni3, 02.09.2010
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí