Nevím...

Nevím...

Anotace: To jsem vymyslela při hodině matematiky... :-)

Život byl jako pohádka,
než sebral mi Tě čas,
nevím, jaká slova byla poslední...
- byla to hádka?
Nevím, kdy uvidím Tě zas.

Milovals mě?
Měls mě aspoň trochu rád?
Já vím, že milovala jsem Tě
a v mém srdci zůstaneš napřád...

Napořád zůstaneš v mém srdci,
milovala jsem Tě a budu Tě milovat,
i když tady už vlastně nejsi,
vím, že ne... a nemá cenu o to usilovat.
Protože vím, že řeci...
napořád zůstaneš v mém srdci...!
Autor Monica., 03.09.2010
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Skalsky Pavel, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přestávám věřit na lásku..i když je to prý to jediné..správné..

03.09.2010 09:01:00 | Agniezka

Monicko,nemá se náhodou při hodině matematiky počítat?:))

03.09.2010 08:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí