Pověz mi něco...

Pověz mi něco...

Anotace: ...třeba to, na co čekám a neuslyším.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Pověz mi něco, když tě nevídám,
pověz mi něco, když tě nelíbám,
pověz mi něco, když do tebe se nevžívám,
pověz mi něco, když z tvé lásky nelítám.
Pověz mi něco, když tě necítím,
pověz mi něco, já se tě neštítím,
pověz mi něco, nutit tě nemíním,
pověz mi něco, já tvůj život neřídím.

To ty jsi můj smutek, ty jsi můj pláč,
ty jsi má bolest, ty jsi můj strach,
ty jsi má beznaděj, ty jsi můj žal,
jsi mého štěstí, jsi mého štěstí vrah.
Ty jsi můj anděl, ty jsi můj smích,
ty jsi ta princezna ze snů mých,
ty jsi ten člověk, co za mnou vždy stál,
on byl však svině. On mi tě vzal.
Osud mi tě vzal.
Autor Virteal, 03.09.2010
Přečteno 835x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí